Štíhlý podnik - Šumavský, Jonatan; Klečka, Jiří, 1966-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
V rámci této bakalářské práce je mým cílem obecné popsání ekonomických aspektů štíhlé výroby a jejího zavádění a poté analýza fungování štíhlé výroby a jejího zavádění jakožto i vlastní aplikace prvků štíhlé výroby v konkrétním podniku. V teoretické části, po stručném ohlédnutí do historie štíhlé výroby, popisuji jednotlivé metody tohoto průlomového fenoménu moderní manažerské praxe. V praktické části se snažím zavést standard 5S v podniku BAEST, a. s. na pracovišti lakovna a zhodnotit již zavedené a zaváděné prvky štíhlé výroby a navrhnout opatření, která by vedla ke zlepšení současného stavu nebo ke zrychlení implementace štíhlé výroby. V závěru jsou zhodnoceny vytyčené cíle práce a popsány hlavní překážky implementace koncepce štíhlé výroby v lokálních podmínkách.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses