Význam European Quartet pre cestovný ruch krajín Vyšehradskej Štvorky - Svobodová, Michaela (2011)
Bakalárka práca sa zaoberá významom nového projektu European Quartet-One Melody pre cestovný ruch krajín Vyšehradskej štvorky. V prvej kapitole sú vysvetlené definície pojmov vyskytujúcich sa v práci (hlavne marketing a manažment destinácie). Druhá kapitola popisuje cestovný ruch a jeho charakteristiky v jednotlivých krajinách. Posledná kapitola je zameraná na spoluprácu národných turistických centrál, projekt European Quartet-One Melody a zhodnotenie jeho aktuálneho významu.