Význam European Quartet pre cestovný ruch krajín Vyšehradskej Štvorky - Svobodová, Michaela; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalárka práca sa zaoberá významom nového projektu European Quartet-One Melody pre cestovný ruch krajín Vyšehradskej štvorky. V prvej kapitole sú vysvetlené definície pojmov vyskytujúcich sa v práci (hlavne marketing a manažment destinácie). Druhá kapitola popisuje cestovný ruch a jeho charakteristiky v jednotlivých krajinách. Posledná kapitola je zameraná na spoluprácu národných turistických centrál, projekt European Quartet-One Melody a zhodnotenie jeho aktuálneho významu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses