Implementace ERP systémů - Škramlík, Jan (2011)
Tato práce se zaměřuje na problematiku reimplementace ERP systému. Cílem je charakterizovat specifika projektu zavádění nového informačního systému do podniku, jeho odchylky oproti tradičním projektům implementace, důvody pro změnu systému, identifikace rizik spojených s reimplementací a vyzdvihnutí kritických faktorů pro úspěšné dokončení projektu. V poslední části práce je pomocí rozhovoru, ve kterém rozeberu s konzultantem dodavatele ERP řešení vybraný projekt, porovnána teorie s praxí.