Implementace ERP systémů - Škramlík, Jan; Svatá, Vlasta, 1952-; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zaměřuje na problematiku reimplementace ERP systému. Cílem je charakterizovat specifika projektu zavádění nového informačního systému do podniku, jeho odchylky oproti tradičním projektům implementace, důvody pro změnu systému, identifikace rizik spojených s reimplementací a vyzdvihnutí kritických faktorů pro úspěšné dokončení projektu. V poslední části práce je pomocí rozhovoru, ve kterém rozeberu s konzultantem dodavatele ERP řešení vybraný projekt, porovnána teorie s praxí.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses