Motivace pracovníků ve firmě SMP CZ - Kolář, Jan; Turnerová, Lenka, 1957-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem diplomové práce je analýza motivačního systému společnosti SMP CZ. První část určuje způsob výzkumu a rozebírá použité metody. V druhé části jsou obsažena teoretická východiska nezbytná pro porozumění problematiky motivace. Jsou zde vysvětleny základní pojmy, souvislosti motivace a výkonu, vybrané teorie pracovního jednání a stimulační prostředky ovlivňující motivaci a pracovní spokojenost. Nejrozsáhlejší část práce je věnována empirickému výzkumu pracovní spokojenosti zaměstnanců společnosti SMP CZ. Na základě výsledků jsou stanovena možná řešení problémových oblastí a doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses