Posouzení validity využití Assessment center - Vranka, Marek, 1988-; Kašparová, Eva, 1958-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá vývojem a aplikací konceptu assessment center (AC), především v kontextu výběru zaměstnanců. V souladu s vytyčenými cíli se práce pokouší: 1. zmapovat současné způsoby realizace AC v praxi, 2. ověřit účelnost používání AC jako metody selekce zaměstnanců a 3. sumarizovat výsledky aktuálních studií zaměřených na AC a přispět tak k jejich zavedení do praxe. Práce aplikuje metodu kritické rešerše odborné literatury a přehledové studie a vychází z rozsáhlého přehledu aktuálních analytických a meta-analytických zdrojů z amerického i evropského prostředí. V závěru jsou sumarizovány nejnovější poznatky a doporučení ohledně praktického využívání techniky AC.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses