Lázeňské služby v ČR - aplikace vícekriteriálního rozhodování - Bláhová, Jana (2012)
Cílem bakalářské práce je porovnání různých lázeňských zařízení v ČR, zabývajících se pohybovým aparátem, dle metod vícekriteriálního hodnocení variant. Jednotlivé lázně jsou hodnoceny na základě kritérií, která by mohla hrát roli při výběru lázeňského pobytu. Analýza je prováděna pro příspěvkovou péči a pro samoplátce.