Lázeňské služby v ČR - aplikace vícekriteriálního rozhodování - Bláhová, Jana; Šindelářová, Irena; Chýna, Vladislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem bakalářské práce je porovnání různých lázeňských zařízení v ČR, zabývajících se pohybovým aparátem, dle metod vícekriteriálního hodnocení variant. Jednotlivé lázně jsou hodnoceny na základě kritérií, která by mohla hrát roli při výběru lázeňského pobytu. Analýza je prováděna pro příspěvkovou péči a pro samoplátce.
Vedoucí práce: Irena Šindelářová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses