Statistické metody v marketingovém výzkumu - Mošová, Monika; Vild, Jiří; Čabla, Adam, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zabývá statistickými metodami v marketingovém výzkumu, které se využívají zejména pro vyhodnocování dotazníkových šetření. Na začátku práce je krátce popsán proces marketingového výzkumu a jeho druhy. Další kapitola je věnována datům, poté přichází na řadu jejich analyzování, které je rozděleno do dvou hlavních částí: Jednorozměrná analýza dat a Dvourozměrná analýza dat. Tyto kapitoly zahrnují stručný popis teorie, ke které je vždy uveden příklad, který je řešen buď "ručně", nebo pomocí SPSS verze 18 (u příkladů řešených pomocí SPSS je vždy uveden postup jejich zadávání do programu).
Vedoucí práce: Jiří Vild
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses