Finanční analýza společnosti Třinecké železárny, a.s. - Novák, Martin (2012)
Finanční analýzu podniku Třinecké železárny, a.s. v letech 2006 až 2010. Práce je zaměřena na horízontální a vertikální analýzu, poměrové ukazatele, ukazatele rentability, aktivity, zadluženosti, ukazatel EVA aj. Výsledné hodnoty jsou porovnány s odvětvím.