Finanční analýza společnosti Třinecké železárny, a.s. - Novák, Martin; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Finanční analýzu podniku Třinecké železárny, a.s. v letech 2006 až 2010. Práce je zaměřena na horízontální a vertikální analýzu, poměrové ukazatele, ukazatele rentability, aktivity, zadluženosti, ukazatel EVA aj. Výsledné hodnoty jsou porovnány s odvětvím.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses