Řízení projektu rekonstrukce výtahu - Císařová, Lucie; Šindelářová, Irena; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce pojednává obecně o řízení projektů, ale také o řešení konkrétního reálného projektu v programu MS Project 2007. V teoretickém úvodu do řízení projektů je zahrnuto mimo jiné vysvětlení základních pojmů, přehled charakteristik využívaných pro hodnocení a sledování projektu, popis metody MPM, která se zabývá časovou analýzou projektu, a obecné seznámení s programem MS Projekt. Aplikační část práce vychází ze skutečných dat a zaměřuje se na řešení projektu rekonstrukce výtahu. Po bližším seznámení s projektem je provedena časová analýza, analýza zdrojů i nákladová analýza.
Vedoucí práce: Irena Šindelářová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses