Řešení regionální nezaměstnanosti prostřednictvím projektu obnovy památek - Gajdošová, Hana; Kouřilová, Jana, 1960-; Mitwallyová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá řešením regionální nezaměstnanosti v kontextu obnovy kulturního dědictví. Cílem práce je vyhodnotit výchozí podmínky Ústeckého kraje a navrhnout projekt s názvem Řešení regionální nezaměstnanosti za pomoci obnovy památek pro Ústecký kraj. Navržený projekt je podroben konzultacím s odborníky jednotlivých institucí, kterých by se jeho realizace dotýkala. Závěrem práce je, že Ústecký kraj má potřebné předpoklady pro realizaci navrženého projektu. Projekt by musel před spuštěním pilotní verze projít širším diskurzem i se zapojením odpovědných politiků.
Vedoucí práce: Jana Kouřilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses