Účetní a rozpočtové aspekty závěrečných účtů územně samosprávných celků - Bartoš, Alexej; Poutník, Lukáš; Halík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na účetní a rozpočtové výkaznictví územně samosprávných celků. Obsahem teoretické části práce je vymezení územně samosprávných celků v rámci veřejného sektoru a požadavků na účetní a rozpočtové výkaznictví spojené s jejich hospodařením. Na teoretickou část navazuje analýza závěrečného účtu vybraného územně samosprávného celku, jejímž cílem je prověřit vypovídací schopnost výkazu pro běžné externí uživatele.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses