Online porovnávače v poisťovníctve - Kadubec, Matúš (2022)
Cieľom bakalárskej práce je porovnanie online porovnávače v poisťovníctve na českom a slovenskom poistnom trhu. Teoretická časť je tvorená popisom poistných produktov životného a neživotného poistenia, ktoré sú ponúkané na portáloch online porovnávačov poistenia a následne sa venuje spôsobu distribúcie poistenie online a jeho výhodám a nevýhodám. Praktická časť bakalárskej práce obsahuje analýzu vybraných porovnávačov na základe modelových príkladov. Poslednou časťou bakalárskej práce sa skladá z porovnania online porovnávačov poistenia na českom a slovenskom poistnom trhu, uvedenia najväčších podobností a odlišností a odporúčania pre používateľov online porovnávačov.