Online porovnávače v poisťovníctve - Kadubec, Matúš; Ducháčková, Eva, 1958-; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cieľom bakalárskej práce je porovnanie online porovnávače v poisťovníctve na českom a slovenskom poistnom trhu. Teoretická časť je tvorená popisom poistných produktov životného a neživotného poistenia, ktoré sú ponúkané na portáloch online porovnávačov poistenia a následne sa venuje spôsobu distribúcie poistenie online a jeho výhodám a nevýhodám. Praktická časť bakalárskej práce obsahuje analýzu vybraných porovnávačov na základe modelových príkladov. Poslednou časťou bakalárskej práce sa skladá z porovnania online porovnávačov poistenia na českom a slovenskom poistnom trhu, uvedenia najväčších podobností a odlišností a odporúčania pre používateľov online porovnávačov.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses