Finanční analýza podniku Solarinvest - Green Energy, s.r.o. - Adamec, Tadeáš (2022)
Hlavním cílem této práce je zhodnotit finanční situaci společnosti SOLARINVEST – GREEN ENERGY, s. r. o. za roky 2016 až 2020 a porovnat ji s konkurenčními podniky. Tato práce je rozdělena do dvou částí. První část uvádí analyzovanou společnost a její konkurenty a informuje o odvětví, ve kterém společnost podniká. Druhá část je zaměřena jak na teoretickou, tak praktickou část finanční analýzy, a jsou v ní použity ukazatele, kterými je poté společnost porovnávaná s konkurencí.