Finanční analýza podniku Solarinvest - Green Energy, s.r.o. - Adamec, Tadeáš; Hrdý, Milan; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Hlavním cílem této práce je zhodnotit finanční situaci společnosti SOLARINVEST – GREEN ENERGY, s. r. o. za roky 2016 až 2020 a porovnat ji s konkurenčními podniky. Tato práce je rozdělena do dvou částí. První část uvádí analyzovanou společnost a její konkurenty a informuje o odvětví, ve kterém společnost podniká. Druhá část je zaměřena jak na teoretickou, tak praktickou část finanční analýzy, a jsou v ní použity ukazatele, kterými je poté společnost porovnávaná s konkurencí.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses