Regulace pojišťovacích zprostředkovatelů - Ustyuzhanina, Elena; Ducháčková, Eva, 1958-; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání dopadů změny legislativy, upravující činnost pojišťovacích zprostředkovatelů. V českém právním řadu v roli této legislativy je zákon č. 170/2018 Sb., o distribuci pojištění a zajištění. Cílem této práce je vyhodnocení významných změn, kterými prošli zprostředkovatelé v důsledku aplikování nové právní úpravy. Hlavní náplní praktické části této práci je odborný rozhovor s pracovníkem z oboru, ve kterém sdílí svůj názor na danou problematiku.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses