Účetní aspekty hospodaření Mateřské školy Volary - Stejkozová, Marie; Poutník, Lukáš; Halík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce je věnována hospodaření mateřské školy. Vymezuje její postavení v rámci veřejného sektoru a České republiky. Zabývá se jejími zdroji financování, právní úpravou, požadavky na výkaznictví a ostatními specifiky. V praktické části je provedena analýza hospodaření Mateřské školy Volary, která zhodnocuje sestavování a dodržování rozpočtů, její soběstačnost a schopnost hradit své závazky. V závěru je potvrzeno efektivní hospodaření Mateřské školy Volary.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses