Ocenenie spoločnosti MADI'S metódou trhového porovnania pre účely predaja - Strhanová, Viktória (2022)
Zámerom tejto diplomovej práce je nájdenie trhovej hodnoty spoločnosti MADI‘S pomocou metódy trhového porovnania. Práca je rozdelená do piatich kapitol, ktoré popisujú problematiku z praktickej a teoretickej stránky. Úvodné kapitoly sa venujú základným informáciám o spoločnosti, nasleduje strategická a finančná analýza a na záver samotné ocenenie podniku. Výsledná trhová hodnota spoločnosti vychádza z porovnávacej analýzy a z odvodenia oceňovacích násobiteľov.