Ocenenie spoločnosti MADI'S metódou trhového porovnania pre účely predaja - Strhanová, Viktória; Svačina, Pavel, 1979-; Maříková, Pavla, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Zámerom tejto diplomovej práce je nájdenie trhovej hodnoty spoločnosti MADI‘S pomocou metódy trhového porovnania. Práca je rozdelená do piatich kapitol, ktoré popisujú problematiku z praktickej a teoretickej stránky. Úvodné kapitoly sa venujú základným informáciám o spoločnosti, nasleduje strategická a finančná analýza a na záver samotné ocenenie podniku. Výsledná trhová hodnota spoločnosti vychádza z porovnávacej analýzy a z odvodenia oceňovacích násobiteľov.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses