Analýza a kalkulace výkonů v podniku typu Barber shop - Juřina, Adam (2022)
Tématem této bakalářské práce je analýza a kalkulace výkonů v podniku typu Barber-shop. První pasáž této práce je teoretická a zabývá se především definicí manažerského účetnictví, pojetím a členěním nákladů a také kalkulacemi. Hlavní část této práce, tedy část praktická, je zaměřena na analýzu a následný návrh kalkulací v již zmiňovaném podniku. Byl zvolen kalkulační vzorec a detailně popsány jednotlivé položky kalkulace a následně byly tyto vytvořené kalkulace krátce zhodnoceny.