Analýza a kalkulace výkonů v podniku typu Barber shop - Juřina, Adam; Hetfleiš, Vladislav; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tématem této bakalářské práce je analýza a kalkulace výkonů v podniku typu Barber-shop. První pasáž této práce je teoretická a zabývá se především definicí manažerského účetnictví, pojetím a členěním nákladů a také kalkulacemi. Hlavní část této práce, tedy část praktická, je zaměřena na analýzu a následný návrh kalkulací v již zmiňovaném podniku. Byl zvolen kalkulační vzorec a detailně popsány jednotlivé položky kalkulace a následně byly tyto vytvořené kalkulace krátce zhodnoceny.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses