Finanční analýza podniku Alibona, a.s. - Přib, František (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu podniku Alibona, a.s. v letech 2016–2020 a srovnání s konkurenčními firmami. Tato práce je rozdělena na metodickou část, ve které budou popsány použité ukazatele a postupy a na část praktickou, kde se aplikují ukazatele a postupy z metodické části na společnost, její konkurenci a následné srovnání.