Finanční analýza podniku Alibona, a.s. - Přib, František; Staňková, Veronika; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu podniku Alibona, a.s. v letech 2016–2020 a srovnání s konkurenčními firmami. Tato práce je rozdělena na metodickou část, ve které budou popsány použité ukazatele a postupy a na část praktickou, kde se aplikují ukazatele a postupy z metodické části na společnost, její konkurenci a následné srovnání.
Vedoucí práce: Veronika Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses