Výběr vhodného účetního softwaru pro účely vedení externího účetnictví - Průšová, Michaela; Křivanec, Oto; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá postupem při výběru účetního softwaru pro účely externího účetnictví na základě stanovených kritérií a požadavků. Teoretická část popisuje postupný vývoj zaznamenávání účetnictví, vliv informačních technologií na vedení účetnictví a s ním spojená rizika. Dále práce charakterizuje kritéria, která je potřeba brát v úvahu při výběru vhodného účetního softwaru. Nedílnou částí této práce je charakteristika vybraných účetních softwarů. Praktická část obsahuje podrobné porovnání účetních softwarů vybraných na základě průzkumu trhu a následného vybrání účetního programů na základě stanovených kritérií.
Vedoucí práce: Oto Křivanec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses