Účetní a daňové dopady zaměstnaneckých benefitů ve vybrané společnosti - Pařilová, Andrea; Křivanec, Oto; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem bakalářské práce „Účetní a daňové dopady zaměstnaneckých benefitů ve vybrané společnosti“ je vymezení zaměstnaneckých benefitů z hlediska daňových a účetních dopadů u zaměstnavatele a zaměstnance. V teoretické části jsou v první kapitole představeny vybrané benefity, jejich členění, význam, historie a legislativní úprava. V druhé kapitole je na konkrétních benefitech představen daňový dopad u zaměstnance a zaměstnavatele. Dále je v kapitole řešena problematika účtování benefitů. Praktická část se zaměřuje na poskytované benefity ve vybrané společnosti Kühne + Nagel s.r.o., jejich daňové a účetní promítnutí u zaměstnavatele a zaměstnance a celkové vyhodnocení tohoto benefitního systému.
Vedoucí práce: Oto Křivanec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses