Upevňování vztahů ČOV se sportovními svazy : téma udržitelnosti - Doušová, Tereza; Votoupalová, Markéta; Šuman, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cíle: Hlavním cílem této semestrální práce je zjistit, jakým způsobem by měl ČOV komunikovat témata udržitelnosti směrem ke sportovním svazům a pomoci jim integrovat udržitelné principy do jejich organizací. Metody:Jednopřípadová studie/teorie, rozhovory, příklady dobré praxe/dotazník Výsledky: Výsledkem analýzy této práce bylo nalezení konkrétních příkladů komunikačních nástrojů, které se dají implementovat v rámci jednotlivých skupin sportovních svazů dle jejich znalostí a přístupu k problematice udržitelnosti. Tyto nástroje umožní ČOV nejen posilovat vzájemné vztahy se svými členy, ale také zástupcům těchto svazů pomohou pochopit principy udržitelného rozvoje a přijmout odpovědnost za dopady fungování jejich organizací a činností na společnost.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet