Návrh projektu Evropské univerzitní šermířské ligy - Šámalová, Anna; Votoupalová, Markéta; Kundera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem závěrečné práce je připravit podklady pro založení Evropské univerzitní šermířské asociace, která bude zaštiťovat pořádání pravidelných soutěží Evropské univerzitní šermířské ligy. Zprostředkujícím cílem bude kontaktování evropských univerzit pro účely zapojení do projektu a vytvoření mapy evropských univerzit, kde je vyučován šerm. Propojení naleznou sportovci právě v kulturně-sociálním aspektu projektu, kde bude docházet ke sbližování kultur států Evropy, a to v rámci vzdělávání na seminářích projektu a sportovního principu fair play uplatňovanému při samotných zápasech.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet