Finanční analýza společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. - Najman, Matouš (2022)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy a zhodnocení finanční situace společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. pro potřeby externích uživatelů. Finanční analýza je provedena za období 2016 až 2020 a zahrnuje představení společnosti, vertikální a horizontální analýzu, analýzu peněžních toků, analýzu poměrových ukazatelů a bonitní model. Výsledky jednotlivých analýz jsou srovnávány se 4 konkurenčními společnostmi a pekařským odvětvím.