Finanční analýza společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. - Najman, Matouš; Menzl, Vojtěch; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy a zhodnocení finanční situace společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. pro potřeby externích uživatelů. Finanční analýza je provedena za období 2016 až 2020 a zahrnuje představení společnosti, vertikální a horizontální analýzu, analýzu peněžních toků, analýzu poměrových ukazatelů a bonitní model. Výsledky jednotlivých analýz jsou srovnávány se 4 konkurenčními společnostmi a pekařským odvětvím.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses