Informační systém a jeho využití v prostředí českého sportovního svazu - Taubr, Tomáš (2022)
Závěrečná práce je zaměřena na využití informačního systému v podnikových procesech a jeho zavedení do procesů sportovní organizace v Česku – Českého atletického svazu. První kapitola vymezuje informační systém a popisuje základní oblasti, které informační systém zahrnuje. Druhá kapitola se zaměřuje na rešerši a ukázku systémů ve sportovním prostředí a popisuje jeho možná využití v prostředí atletiky. Třetí kapitola informuje o Českém atletickém svazu, jeho současných systémech a vymezuje požadavky na informační systém. Čtvrtá kapitola nastiňuje proces zavedení informačního systému do prostředí organizace.