Informační systém a jeho využití v prostředí českého sportovního svazu - Taubr, Tomáš; Kočí, Kateřina; Farská, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Závěrečná práce je zaměřena na využití informačního systému v podnikových procesech a jeho zavedení do procesů sportovní organizace v Česku – Českého atletického svazu. První kapitola vymezuje informační systém a popisuje základní oblasti, které informační systém zahrnuje. Druhá kapitola se zaměřuje na rešerši a ukázku systémů ve sportovním prostředí a popisuje jeho možná využití v prostředí atletiky. Třetí kapitola informuje o Českém atletickém svazu, jeho současných systémech a vymezuje požadavky na informační systém. Čtvrtá kapitola nastiňuje proces zavedení informačního systému do prostředí organizace.
Vedoucí práce: Kateřina Kočí
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet