Komparace sportovního vývoje mládeže a dospělých v bazénovém plavání : regionální pohled - Tesárek, Jakub (2022)
1.Úvod 2.Základní schéma sportovního rozvoje mládeže a dospělých bazénového plavání v České republice 3.Tréninkové metody a kritéria zařazování sportovců do jednotlivých struktur rozvoje mládeže 4.Specifikace výběru nejúspěšnějších plavců od 1. 1. 2012 do současnosti 5.Komparace podmínek pro sportovní rozvoj v rámci jednotlivých krajů České republiky 6.Porovnání úspěšnosti výchovy vybraných plavců kluby a oddíly v jednotlivých krajích České republiky 7.Vzájemné porovnání sportovního rozvoje vybraných sportovců a specifikace dosažení jejich úspěchu 8.Závěr