Komparace sportovního vývoje mládeže a dospělých v bazénovém plavání : regionální pohled - Tesárek, Jakub; Votoupalová, Markéta; Srb, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
1.Úvod 2.Základní schéma sportovního rozvoje mládeže a dospělých bazénového plavání v České republice 3.Tréninkové metody a kritéria zařazování sportovců do jednotlivých struktur rozvoje mládeže 4.Specifikace výběru nejúspěšnějších plavců od 1. 1. 2012 do současnosti 5.Komparace podmínek pro sportovní rozvoj v rámci jednotlivých krajů České republiky 6.Porovnání úspěšnosti výchovy vybraných plavců kluby a oddíly v jednotlivých krajích České republiky 7.Vzájemné porovnání sportovního rozvoje vybraných sportovců a specifikace dosažení jejich úspěchu 8.Závěr
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet