Analýza firem ze sektoru zdravotnictví - Knotek, Tomáš (2022)
Tato diplomová práce se zabývá fundamentální analýzou firem ze sektoru zdravotnictví. Celkem je analyzováno pět vybraných společností se sídlem ve Spojených státech amerických. Práce je rozdělaná do tří kapitol. První kapitola se zabývá globální fundamentální analýzou, druhá odvětvovou fundamentální analýzou a třetí firemní fundamentální analýzou. Na základě poznatků ze všech kapitol je stanoveno investiční doporučení pro všechny analyzované společnosti.