Organizační aspekty pořádání mistrovství světa v ledním hokeji - Fišera, Jan; Grebe, Eva; Černý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Závěrečná práce analyzuje organizační procesy při pořádání mistrovství světa v ledním hokeji. Cílem práce je zjistit fungování procesů při pořádání mistrovství světa v ledním hokeji a v případě zjištění nedostatků navrhnout optimalizaci těchto procesů. Práce je rozdělena do třech částí. První je věnována obecné teorii ve dvou rovinách. Z pohledu veřejné a sportovní diplomacie a druhým úhlem je teorie z pohledu managementu. Druhá část je zaměřena na dokumenty a pravidla zabývající se organizací mistrovství světa v ledním hokeji z pozice mezinárodní sportovní federace, které jsou platné při pořádání této akce kdekoliv na světě. Ve třetí části je rozebrán konkrétní turnaj mistrovství světa, a to z roku 2015 v Praze a Ostravě. Závěrečná část představuje shrnutí a hodnocení organizačních procesů během akce v roce 2015.
Vedoucí práce: Eva Grebe
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet