Sestavení kalkulace podniku v oblasti dopravy a čerpání betonových směsí - Klimo, Jan; Hetfleiš, Vladislav; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je sestavení kalkulačního vzorce, a to zejména v návaznosti na analýzu podnikatelského procesu daného podniku. V teoretické části práce budou vysvětleny základní prvky manažerského účetnictví, především vymezení pojmů nákladů a jejich členění, které jsou nezbytné pro sestavení kalkulačního vzorce dle platných metod a vzorců. Praktická část bude zaměřena na skutečné sestavení kalkulačního vzorce pro daný podnik s využitím optimální struktury, obsahu a způsobu sestavení.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses