Manažerské výsledovky na příkladu společnosti z odvětví automobilového průmyslu - Brucová, Karolína; Křehnáčová, Aneta; Hetfleiš, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Předmětem bakalářské práce je analýza současné manažerské výsledovky společnosti z odvětví automobilového průmyslu a následné sestavení nové podoby výsledovky. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá vztahem finančního a manažerského účetnictví, členěním nákladů, měřením zisku a členěním manažerských výsledovek. Praktická část se naopak zaměřuje na představení zvolené společnosti a analýzu současné podoby manažerské výsledovky. Závěrem práce je návrh na optimalizaci podoby manažerské výsledovky.
Vedoucí práce: Aneta Křehnáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses