Finanční analýza a finanční plán společnosti ISOTRA a.s. - Faller, Jan; Nohýnková, Barbora; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení vývoje společnosti ISOTRA a. s. v letech 2015-2019 za pomocí finanční analýzy a finančního plánu, které budou sloužit jako podklad pro rozhodnutí o investici do společnosti. Veškeré informace byly čerpány z veřejně dostupných zdrojů. Práce je rozdělena na 2 části. První část je zaměřena na představení společnosti a analýzu tržního prostředí. Následně je provedena finanční analýza a mezipodnikové srovnání. Jednotlivé finanční ukazatele jsou nejprve metodicky popsány a poté prakticky aplikovány a porovnány s konkurencí. Druhá část se věnuje prognóze budoucího vývoje jednotlivých složek finančních výkazů a následně je sestaven finanční plán pro období 2020-2022.
Vedoucí práce: Barbora Nohýnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses