Nelegální činnosti v bankovní sféře - Zahálková, Adéla; Musílek, Petr, 1965-; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nelegálních činností v oblasti bankovnictví. Práce se věnuje jednotlivým trestným aktivitám v teoretickém pojetí, které jsou v některých případech doplněny statistickými daty týkajících se České republiky. Dále práce popisuje regulaci a dohled v bankovním sektoru. Empirická část je zaměřena na ukazatel RPSN, konkrétně na jeho teoretické vymezení a výpočet, dále na problematiku jeho chybného vykazování ve smlouvách a nakonec práce zahrnuje interpretaci výsledků dotazníkového šetření na toto téma.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses