Problematika stavebního spoření - Láník, Miroslav (2022)
V bakalářské práci se budu zabývat charakteristikou stavebního spoření a srovnáním nabídky na trhu tohoto finančního produktu v České republice. Zároveň se zaměřím na sledování trendů v souvislosti s ekonomickou situací daného období a na dopad pandemie covid-19 na vývoj produktu stavebního spoření. Závěrem práce krátce zhodnotím stavební spoření, jeho smysl, výhody a nevýhody pro běžného investora.