Problematika stavebního spoření - Láník, Miroslav; Mazáček, David; Fiala, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
V bakalářské práci se budu zabývat charakteristikou stavebního spoření a srovnáním nabídky na trhu tohoto finančního produktu v České republice. Zároveň se zaměřím na sledování trendů v souvislosti s ekonomickou situací daného období a na dopad pandemie covid-19 na vývoj produktu stavebního spoření. Závěrem práce krátce zhodnotím stavební spoření, jeho smysl, výhody a nevýhody pro běžného investora.
Vedoucí práce: David Mazáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses