E-commerce a výdejní místa ve firmě PPL - Amchová, Gabriela; Novák, Radek, 1960-; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato práce na příkladu firmy PPL objasňuje a vysvětluje problematiku e-commerce výdejních míst. V teoretické části práce nabízí podrobnou literární rešerši a vysvětlení zásadních pojmů společně s charakteristikou firmy PPL. Dále popisuje průběh objednávky a komparuje různé možnosti doručování zásilek. Pomocí online dotazníkového šetření práce zjišťuje, jaké je nejlepší řešení a výběr optimálního umístění ParcelBox míst v Hlavním městě Praha a Karlovarském kraji. Pro první oblast je nejvhodnější ParcelBox u obchodu s možností parkování, pro druhou oblast místo u obchodu v centru města. Pomocí práce byla tedy navržena šablona, která může být firmou PPL použita pro správné umisťování ParcelBoxů na základě preferencí zákazníka.
Vedoucí práce: Radek Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses