Analýza ekologických daní v ČR - Melichová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vopátek, Jiří; Sojka, Zdeněk (2011)
Práce analyzuje začlení ekologických daní do systému daní v České republice, systém stanovení výše těchto daní a ekologické daně jako nástroje životního prostředí. Praktická část práce je zaměřena na problematiku ekologických daní v podnikatelské sféře, zejména v energetické společnosti KOMTERM, a.s.
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: daně; environmentální daně; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; taxation; environmental impact charges; bachelor's theses