Mapování aktivit zdravého životního stylu v roli turistických cílů na Plzeňsku - Červená, Aneta (2011)
Práce je zaměřena na mapování aktivit zdravého životního stylu a volnočasových aktivit v roli turistických cílů na území Plzeňska. Teoretická část obsahuje čtyři tematické okruhy -- cestovní ruch, marketingový výzkum, regionální rozvoj ve vztahu k cestovnímu ruchu, zdravý životní styl. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření s cílem zjistit, jaké je povědomí o nabídce volnočasových aktivit v okolí Plzně, a jaká je poptávka. Na základě získaných dat je následně formulováno doporučení pro stávající i potencionální provozovatele služeb. Praktická část obsahuje také soupis některých vybraných možností trávení volného času na Plzeňsku.