Mapování aktivit zdravého životního stylu v roli turistických cílů na Plzeňsku - Červená, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Bolfová, Kamila (2011)
Práce je zaměřena na mapování aktivit zdravého životního stylu a volnočasových aktivit v roli turistických cílů na území Plzeňska. Teoretická část obsahuje čtyři tematické okruhy -- cestovní ruch, marketingový výzkum, regionální rozvoj ve vztahu k cestovnímu ruchu, zdravý životní styl. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření s cílem zjistit, jaké je povědomí o nabídce volnočasových aktivit v okolí Plzně, a jaká je poptávka. Na základě získaných dat je následně formulováno doporučení pro stávající i potencionální provozovatele služeb. Praktická část obsahuje také soupis některých vybraných možností trávení volného času na Plzeňsku.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: cestovní ruch; životní styl; regionální rozvoj; marketingový výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; life style; regional development; marketing research; bachelor's theses