Možnosti rozvoje cestovního ruchu v Euroregionu NISA po povodni 2010 - Hanyšová, Lucie (2011)
Analýza cestovního ruchu v Euroregionu NISA, průběh povodní v srpnu 2010, hodnocení dopadů a následků povodní v srpnu 2010,poškození atraktivit a materiálně - technické základny.